Název předmětu | Gastronomie |
---|---|
Kód předmětu | 2360/HEGA |
Organizační forma výuky | Přednáška + Cvičení |
Úroveň předmětu | Magisterský |
Rok studia | nespecifikován |
Semestr | Zimní |
Počet ECTS kreditů | 3 |
Vyučovací jazyk | Angličtina |
Statut předmětu | nespecifikováno |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Dostupnost předmětu | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
nespecifikováno
|
Studijní aktivity a metody výuky |
nespecifikováno |
Výstupy z učení |
Cílem předmětu je získat vědomosti i základní dovednosti v procesu přípravy a podávání hotových pokrmů v provozovnách stravovacích služeb. Disciplína úzce navazuje na předmět "Hygiena a technologie v gastronomii". Studenti se naučí mimo jiné také zásadám sestavování jídelního lístku, přípravám menu, zásadám vhodné kombinace pokrmů a nápojů i principům dietního stravování.
|
Předpoklady |
nespecifikováno
|
Hodnoticí metody a kritéria |
nespecifikováno
|
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr |
---|