Předmět: Hygiena a technologie v gastronomii

« Zpět
Název předmětu Hygiena a technologie v gastronomii
Kód předmětu 2360/HEHG
Organizační forma výuky Přednáška + Cvičení
Úroveň předmětu Magisterský
Rok studia 1
Semestr Zimní a letní
Počet ECTS kreditů 4
Vyučovací jazyk Angličtina
Statut předmětu Povinný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Dostupnost předmětu Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Vyučující
  • Zouharová Alena, Mgr. Ph.D.
  • Macharáčková Blanka, Ing. Ph.D.
  • Kameník Josef, doc. MVDr. CSc., MBA
Obsah předmětu
nespecifikováno

Studijní aktivity a metody výuky
nespecifikováno
Výstupy z učení
Cílem předmětu Hygiena a technologie v gastronomii je představit téma ve své celistvosti a zobrazit všechny příslušné činnosti. Studenti získají základní znalosti o všech aspektech Gastronomie - jak je organizována, spravována a provozována, seznámí se s lidskými zdroji, s nákupem, principy hygieny, bezpečností, principy kvality. Studenti se naučí využívat technologie používané v kuchyních a výrobních provozech. Po absolvování předmětu je student schopen využívat základní znalosti o všech aspektech provozování stravovacího provozu v současné době a orientuje se v hlavních trendech.

Předpoklady
nespecifikováno

Hodnoticí metody a kritéria
nespecifikováno
Doporučená literatura


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr