Název předmětu | Hygiena a technologie v gastronomii |
---|---|
Kód předmětu | 2360/HEHG |
Organizační forma výuky | Přednáška + Cvičení |
Úroveň předmětu | Magisterský |
Rok studia | 1 |
Semestr | Zimní a letní |
Počet ECTS kreditů | 4 |
Vyučovací jazyk | Angličtina |
Statut předmětu | Povinný |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Dostupnost předmětu | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
nespecifikováno
|
Studijní aktivity a metody výuky |
nespecifikováno |
Výstupy z učení |
Cílem předmětu Hygiena a technologie v gastronomii je představit téma ve své celistvosti a zobrazit všechny příslušné činnosti. Studenti získají základní znalosti o všech aspektech Gastronomie - jak je organizována, spravována a provozována, seznámí se s lidskými zdroji, s nákupem, principy hygieny, bezpečností, principy kvality. Studenti se naučí využívat technologie používané v kuchyních a výrobních provozech. Po absolvování předmětu je student schopen využívat základní znalosti o všech aspektech provozování stravovacího provozu v současné době a orientuje se v hlavních trendech.
|
Předpoklady |
nespecifikováno
|
Hodnoticí metody a kritéria |
nespecifikováno
|
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr |
---|