Informace o studijním programu

« Zpět
Fakulta Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH)
Studijní program Food Safety and Quality (B0841A340002)
Studijní obor / Specializace Food Safety and Quality (B0841A340002/21 - 23)
Stupeň získané kvalifikace Bakalářský
Forma studia Prezenční
Standardní doba studia 3 roky
Počet ECTS kreditů 180
Udělovaná kvalifikace Bakalář (0)
Přístup k dalšímu studiu Magisterský studijní program  
Způsob ukončení
Studijní a zkušební řád nespecifikováno
Fakultní koordinátor nespecifikováno
Klíčové studijní výstupy V
Specifické požadavky pro přijetí nespecifikováno
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání nespecifikováno
Kvalifikační požadavky a předpisy nespecifikováno
Profil programu nespecifikováno
Podmínky pokračování studia nespecifikováno
Profesní profily absolventů s příklady nespecifikováno
Garant oboru / specializace Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D.

Složení segmentů (bloky a jejich předměty):

Zkratka
HD_2023
Název segmentu
Bc - FSQ ASP23
Název bloku
1st year of study - Compulsory
Statut
Povinný
Min. kreditů
56
Max. kreditů
-
Min. předmětů
15
Kód předmětu Název předmětu Kredity Zakončení Rozsah hodin Doporučený ročník Doporučený semestr Dostupnost předmětu
2420/HDPZ Produkce potravinových surovin živočišné 4 Zk+ 1+1+0 1 Letní Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Název bloku
1st year of study - Compulsory-Selectable
Statut
Povinně volitelný
Min. kreditů
4
Max. kreditů
-
Min. předmětů
-
Kód předmětu Název předmětu Kredity Zakončení Rozsah hodin Doporučený ročník Doporučený semestr Dostupnost předmětu