Fakulta | Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH) |
---|---|
Studijní program | Food Safety and Quality (B0841A340002) |
Studijní obor / Specializace | Food Safety and Quality (B0841A340002/21 - 23) |
Stupeň získané kvalifikace | Bakalářský |
Forma studia | Prezenční |
Standardní doba studia | 3 roky |
Počet ECTS kreditů | 180 |
Udělovaná kvalifikace | Bakalář (0) |
Přístup k dalšímu studiu | Magisterský studijní program |
Způsob ukončení | |
Studijní a zkušební řád | nespecifikováno |
Fakultní koordinátor | nespecifikováno |
Klíčové studijní výstupy | V |
Specifické požadavky pro přijetí | nespecifikováno |
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání | nespecifikováno |
Kvalifikační požadavky a předpisy | nespecifikováno |
Profil programu | nespecifikováno |
Podmínky pokračování studia | nespecifikováno |
Profesní profily absolventů s příklady | nespecifikováno |
Garant oboru / specializace | Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D. |
Kód předmětu | Název předmětu | Kredity | Zakončení | Rozsah hodin | Doporučený ročník | Doporučený semestr | Dostupnost předmětu |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2420/HDPZ | Produkce potravinových surovin živočišné | 4 | Zk+ | 1+1+0 | 1 | Letní | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
Kód předmětu | Název předmětu | Kredity | Zakončení | Rozsah hodin | Doporučený ročník | Doporučený semestr | Dostupnost předmětu |
---|