Informace o studijním programu

« Zpět
Fakulta Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH)
Studijní program Food Safety and Quality (B0841A340002)
Studijní obor / Specializace Food Safety and Quality (B0841A340002/21 - 23)
Stupeň získané kvalifikace Bakalářský
Forma studia Prezenční
Standardní doba studia 3 roky
Počet ECTS kreditů 180
Udělovaná kvalifikace Bakalář (0)
Přístup k dalšímu studiu Magisterský studijní program  
Způsob ukončení
Studijní a zkušební řád nespecifikováno
Fakultní koordinátor nespecifikováno
Klíčové studijní výstupy V
Specifické požadavky pro přijetí nespecifikováno
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání nespecifikováno
Kvalifikační požadavky a předpisy nespecifikováno
Profil programu nespecifikováno
Podmínky pokračování studia nespecifikováno
Profesní profily absolventů s příklady nespecifikováno
Garant oboru / specializace Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D.
Statut Doporučený ročník Doporučený semestr Kód předmětu Název předmětu (* Státnice) Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
A Povinný 1 Letní 2420/HDPZ Produkce potravinových surovin živočišného původu Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům