Fakulta
|
Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH)
|
Studijní program
|
Food Safety and Quality (N0841A340002)
|
Studijní obor / Specializace
|
Food Safety and Quality
(N0841A340002/21 - 23)
|
Stupeň získané kvalifikace
|
Navazující
|
Forma studia
|
Prezenční
|
Standardní doba studia
|
2 roky
|
Počet ECTS kreditů
|
120
|
Udělovaná kvalifikace
|
Magistr (7)
|
Přístup k dalšímu studiu
|
Doktorský studijní program
|
Způsob ukončení
|
|
Studijní a zkušební řád
|
nespecifikováno
|
Fakultní koordinátor
|
nespecifikováno
|
Klíčové studijní výstupy
|
A
|
Specifické požadavky pro přijetí
|
nespecifikováno
|
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání
|
nespecifikováno
|
Kvalifikační požadavky a předpisy
|
nespecifikováno
|
Profil programu
|
nespecifikováno
|
Podmínky pokračování studia
|
nespecifikováno
|
Profesní profily absolventů s příklady
|
nespecifikováno
|
Garant oboru / specializace
|
Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D.
|