Informace o studijním programu

« Zpět
Fakulta Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH)
Studijní program Food Safety and Quality (N0841A340002)
Studijní obor / Specializace Food Safety and Quality (N0841A340002/21 - 23)
Stupeň získané kvalifikace Navazující
Forma studia Prezenční
Standardní doba studia 2 roky
Počet ECTS kreditů 120
Udělovaná kvalifikace Magistr (7)
Přístup k dalšímu studiu Doktorský studijní program  
Způsob ukončení
Studijní a zkušební řád nespecifikováno
Fakultní koordinátor nespecifikováno
Klíčové studijní výstupy A
Specifické požadavky pro přijetí nespecifikováno
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání nespecifikováno
Kvalifikační požadavky a předpisy nespecifikováno
Profil programu nespecifikováno
Podmínky pokračování studia nespecifikováno
Profesní profily absolventů s příklady nespecifikováno
Garant oboru / specializace Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D.
Statut Doporučený ročník Doporučený semestr Kód předmětu Název předmětu (* Státnice) Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
A Povinný 1 Letní 2360/HEHG Hygiena a technologie v gastronomii Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
A Povinný 1 Letní 2210/HEFA Falšování potravin a pokrmů Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům