Seznam předmětů pro zvolený obor vzdělávání: Potravinářství a potravinářská chemie

Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
2210/HASP Struktura a skladba potravin
2210/HASP Struktura a skladba potravin Zimní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
2360/HABA Balení potravin
2360/HABA Balení potravin Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
2420/HAZT Zootechnika
2420/HAZT Zootechnika Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
2420/HDPZ Produkce potravinových surovin živočišné
2420/HDPZ Produkce potravinových surovin živočišné Letní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům