2210/HADP
|
Druhy a složení potravin
|
2210/HADP
|
Druhy a složení potravin
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
2210/HAHV
|
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
|
2210/HAHV
|
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
2210/HAPPO
|
Produkce potravin
|
2210/HAPPO
|
Produkce potravin
|
Zimní
|
Angličtina
|
1
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
2210/HARK
|
Řízení kvality a bezpečnosti potravin
|
2210/HARK
|
Řízení kvality a bezpečnosti potravin
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
2210/HASP
|
Struktura a skladba potravin
|
2210/HASP
|
Struktura a skladba potravin
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
2210/HEFA
|
Falšování potravin a pokrmů
|
2210/HEFA
|
Falšování potravin a pokrmů
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |