Informace o studijním programu

« Zpět
Fakulta Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH)
Studijní program Food Safety and Quality (N0841A340002)
Studijní obor / Specializace Food Safety and Quality (N0841A340002/21 - 23)
Stupeň získané kvalifikace Navazující
Forma studia Prezenční
Standardní doba studia 2 roky
Počet ECTS kreditů 120
Udělovaná kvalifikace Magistr (7)
Přístup k dalšímu studiu Doktorský studijní program  
Způsob ukončení
Studijní a zkušební řád nespecifikováno
Fakultní koordinátor nespecifikováno
Klíčové studijní výstupy A
Specifické požadavky pro přijetí nespecifikováno
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání nespecifikováno
Kvalifikační požadavky a předpisy nespecifikováno
Profil programu nespecifikováno
Podmínky pokračování studia nespecifikováno
Profesní profily absolventů s příklady nespecifikováno
Garant oboru / specializace Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D.

Složení segmentů (bloky a jejich předměty):

Zkratka
HE_2023
Název segmentu
Nmgr - FSQ ASP23
Název bloku
1st year of study - Compulsory
Statut
Povinný
Min. kreditů
30
Max. kreditů
-
Min. předmětů
9
Kód předmětu Název předmětu Kredity Zakončení Rozsah hodin Doporučený ročník Doporučený semestr Dostupnost předmětu
2210/HEFA Falšování potravin a pokrmů 3 Zp 1+1+0 1 Letní Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
2360/HEHG Hygiena a technologie v gastronomii 4 Zk+ 2+2+0 1 Letní Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Název bloku
1st year of study - Compulsory-Selectable
Statut
Povinně volitelný
Min. kreditů
4
Max. kreditů
-
Min. předmětů
-
Kód předmětu Název předmětu Kredity Zakončení Rozsah hodin Doporučený ročník Doporučený semestr Dostupnost předmětu