Fakulta | Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH) |
---|---|
Studijní program | Food Safety and Quality (N0841A340002) |
Studijní obor / Specializace | Food Safety and Quality (N0841A340002/21 - 23) |
Stupeň získané kvalifikace | Navazující |
Forma studia | Prezenční |
Standardní doba studia | 2 roky |
Počet ECTS kreditů | 120 |
Udělovaná kvalifikace | Magistr (7) |
Přístup k dalšímu studiu | Doktorský studijní program |
Způsob ukončení | |
Studijní a zkušební řád | nespecifikováno |
Fakultní koordinátor | nespecifikováno |
Klíčové studijní výstupy | A |
Specifické požadavky pro přijetí | nespecifikováno |
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání | nespecifikováno |
Kvalifikační požadavky a předpisy | nespecifikováno |
Profil programu | nespecifikováno |
Podmínky pokračování studia | nespecifikováno |
Profesní profily absolventů s příklady | nespecifikováno |
Garant oboru / specializace | Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D. |
Kód předmětu | Název předmětu | Kredity | Zakončení | Rozsah hodin | Doporučený ročník | Doporučený semestr | Dostupnost předmětu |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2210/HEFA | Falšování potravin a pokrmů | 3 | Zp | 1+1+0 | 1 | Letní | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
2360/HEHG | Hygiena a technologie v gastronomii | 4 | Zk+ | 2+2+0 | 1 | Letní | Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
Kód předmětu | Název předmětu | Kredity | Zakončení | Rozsah hodin | Doporučený ročník | Doporučený semestr | Dostupnost předmětu |
---|