Informace o studijním programu

« Zpět
Fakulta Fakulta veterinární hygieny a ekologie (FVH)
Studijní program Food Safety and Quality (N0841A340002)
Studijní obor / Specializace Food Safety and Quality (N0841A340002/21 - 23)
Stupeň získané kvalifikace Navazující
Forma studia Prezenční
Standardní doba studia 2 roky
Počet ECTS kreditů 120
Udělovaná kvalifikace Magistr (7)
Přístup k dalšímu studiu Doktorský studijní program  
Způsob ukončení
Studijní a zkušební řád nespecifikováno
Fakultní koordinátor nespecifikováno
Klíčové studijní výstupy A
Specifické požadavky pro přijetí nespecifikováno
Specifická opatření pro uznávání předchozího vzdělání nespecifikováno
Kvalifikační požadavky a předpisy nespecifikováno
Profil programu nespecifikováno
Podmínky pokračování studia nespecifikováno
Profesní profily absolventů s příklady nespecifikováno
Garant oboru / specializace Vorlová Lenka, prof. MVDr. Ph.D.
1. ročník
Zimní Letní
Součet ECTS kreditů
za povinné předměty 0
Z nabídky volitelných předmětů si student zapíše tolik předmětů, aby součet jejich ECTS kreditů činil 30.
2360/HEHG (4)
2210/HEFA (3)
Součet ECTS kreditů
za povinné předměty 7
Z nabídky volitelných předmětů si student zapíše tolik předmětů, aby součet jejich ECTS kreditů činil 23
Celkem 60 kreditů
Celkem 120 kreditů